• KARNEVAL 2022

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album KARNEVAL 2022.

            Deň pred vysvedčením sme si spestrili deň karnevalom. Spoločne sme si predstavili masky, zatancovali, zasúťažili a pochutili na maškrtách.

          • Školský výlet 24. júna 2022

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Školský výlet 24. júna 2022.

            Na konci školského roka sme vyrazili na výlet do Martina. Tam sme navštívíli Múzeum Andreja Kmeťa, kde bol pre nás pripravený program Zvieratká z turčianskej záhradky. Žiaci mohli ukázať svoje znalosti a skúsenosti so zvieratkami, ktoré sa nachádzajú v našom okolí. Dozvedeli sa však aj nové veci, ktoré zúžitkovali na konci v súťaži, z ktorej si odniesli knižky a sladkosť. Veľkým spestretním boli zvuky z rôznych vábničiek. Naša cesta z múzea viedla na námestie, kde sme sa občerstvili a schladili zmrzlinou. Potom sme sa premiestnili do Detského sna - najväčšieho indoorového detského ihriska v Martine. Žiaci boli tak nadšení, že nevedeli, kam sa skôr rozbehnúť. Ťažko sa im odtiaľ odchádzalo, no ešte sme sa stihli zabaviť v parku pri fontáne.

            Do múzea zavítala aj TV Turiec - https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2_qJVTNybEjpnRKA-RObVtZ3_GhTX-1cpixlV27oT_ccKU8PJrowJjbqg&v=NMtyl2yopu0&feature=youtu.be (link treba skopírovať).

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje